Nemzetközi fotóverseny

2017-08-15

Kedves szakképzésben érdekelt munkatársak,

Bizonyára tudjátok, hogy 2017. november 20-24 között az Európai Bizottság megrendezi a 2. Európai Szakképzési Hetet, azzal a céllal, hogy bemutassa, a szakoktatás és szakképzés milyen lehetőségeket nyújt a fiatalok és a felnőttek számára "tehetségeik felfedezésére", valamint a ma és a holnap szakmái számára szükséges képességek és tudás fejlesztésére.

Az egyik tevékenység, amellyel a szakképzésben rejlő kiválóság bemutatható, a CedefopPhotoAward nemzetközi verseny, amelyet az Európai Unió egyik ügynöksége, az Európai Szakképzés-fejlesztési Központ (Cedefop) szervez.

Kérjük, terjesszétek ezt az információt a szakképző iskolák és képző intézmények körében:

Nagy örömmel hívjuk meg a szakképzésben tanuló bármely korosztály képviselőit, hogy vegyenek részt a Cedefop által kiírt fotópályázaton, és küldjenek be olyan fényképeket, amelyek a szakképzés világában szerzett kollektív élményeket mutatják be. A Cedefop pályázati kiírás (http://www.cedefop.europa.eu/en/tags/cedefopphotoaward) értelmében egyazon intézményből több különböző tanulói csoport is küldhet be pályázatot. A pályázatok beküldési határideje július 15, 23.59, középeurópai idő (CET) szerint.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztóra az Európai Szakképzési Hét zárórendezvényén, 2017. november 24-én kerül sor Brüsszelben.

A pályázattal kapcsolatban további információ a Cedefop-tól kérhető: CedefopPhotoAward@cedefop.europa.eu