PÁLYÁZAT: Újra #CedefopPhotoAward!

2020-05-07

A CEDEFOP újra meghirdeti fotópályázatát.

A pályázat részletei: https://www.cedefop.europa.eu/en/tags/cedefopphotoaward

Eredményhirdetés: az első két csapat részére az Európai Szakképzési Hét kiemelt időszakában (2020.11.09-13) Berlinben, egy harmadik csapat #CedefopPhotoAward különdíjat kap a Theszaloníki (Szaloniki) Nemzetközi Filmfesztiválon (2020 november). Amennyiben a koronavírus következtében ezen rendezvényeket törölnék, a díjakat virtuálisan adják át és a nyertes csapatok a 2021-es rendezvényeken vehetnek részt. A pályázaton az eddigieknek megfelelően csapatok indulhatnak, a témája: a zöld gondolat és a digitális készségek megjelenése a szakképzésben.

Idén a csapatok egy 60 másodperces videót is beküldhetnek, ugyanebben a témában. Beadási határidő: 2020. június 30. 23:59 (közép-európai idő szerint). A legjobb pályaművek listáját 2020 július végén hozzák nyilvánosságra, ekkor várható a közönségszavazás kezdete is.

#DigitálisKompetenciák #EurópaiSzakképzésiHét #Refernet #RefernetHungary #CedefopPhotoAward  #CedefopPhotoAward2020 #Cedefop #EuropeanVocationalSkillsWeek #DiscoverYourTalent #EUVocationalSkills